No Data Available Error on Visual Report

  • Profile Image
    cford003
    Asked on October 12, 2015 at 11:59 AM

    I have noticed that others have had this issue, but when I attempt to create a visual report for my survey, I receive a NO DATA AVAILABLE message for two of the items. They are set up exactly the same as the other questions and they do have data associated with them. If anyone could help, I would appreciate it.

     

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on October 12, 2015 at 02:17 PM

    When I try to add the field on the report for the first time, the chart is being displayed in edit mode. However, when the report is refreshed to edit or viewed normally, I am able to replicate the issue No Data Available message. 

    I've created a report in your account for the form with title "Visual Report - JotForm Test". Please do not delete it from your account and required for investigation purposes.

    Let me forward the thread to our backend team to take a look at the issue. Once we have any update on the issue, you'll be posted through this thread.

    Thank you!

  • Profile Image
    cford003
    Answered on October 26, 2015 at 03:13 PM

    I was curious if there were any updates for this problem? 

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on October 26, 2015 at 04:18 PM

    Unfortunately, there is no update yet on this issue. However, I see that the issue is assigned to one of our developers and may be looking into it. You'll updated here once we have any information in this regard.

    Thank you for your patience.

  • Profile Image
    advantech
    Answered on December 23, 2015 at 12:06 PM

    Just wondering since it's been almost 2 months if there is a solution. I am experiencing the same issue. Not looking good to my client. 
  • Profile Image
    Charlie
    Answered on December 23, 2015 at 12:32 PM

    @advantech

    I opened a separate thread for you so that we can discuss your problem better. Please refer to this link instead: http://www.jotform.com/answers/731360. We will address it shortly.

    Thank you for your understanding.

  • Profile Image
    cford003
    Answered on January 04, 2016 at 01:29 PM

    Here we are in a New Year and I was wondering if there were any updates to this issue. It would be nice if I could run this report without issues by early May.

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on January 04, 2016 at 03:14 PM

    I understand the importance of the feature for you. Unfortunately, there is no update yet on this issue. However, our developers are working hard on improving the services and they work on the critical issues and the tasks as assigned and prioritized by the management. Once we have any update on this issue, you'll updated through this thread.

    Thank you for your patience and understanding.

  • Profile Image
    paulsimpson
    Answered on February 05, 2016 at 07:53 PM

    Hi

    This has now been fixed. Thank you for your patience and apologies for any inconvenience caused.

    Regards

    Paul