Widgets are loading in an unsecure manner, using http instead of https

  • Profile Image
    gosite
    Asked on October 22, 2015 at 07:49 PM

    Hello,

     

    We are trying to use the 'Get Visitor Location' widget. It works a few times and then all of a sudden will disappear from our forms. This has happened multiple times now. Any help would be appreciated. 

     

    We just added it again but it will likely be gone by tomorrow. 

  • Profile Image
    Sammy
    Answered on October 23, 2015 at 04:09 AM

    I did check your forms for the Get Visitor's location widget and it appears you have set them to be hidden in your form so it wont be visible to the end user.

    Normally when you add the widget it doesn't have a label some of your form have multiple instances of the widget.

    You can assign a label to it to make it more visible, see the GIF below, your widgets are located at the bottom of the forms.

    Kindly let us know if this addresses your issue.

  • Profile Image
    gosite
    Answered on October 23, 2015 at 12:45 PM
    I know it's hidden, that's not the issue. I'm saying it will work for the
    first 1 or 2 submissions, and then all of a sudden submissions start coming
    through without visitor location. I'll log back into jotform and see its
    not on the form anymore, and I have to re-add it to the form.
    ...
  • Profile Image
    victor
    Answered on October 23, 2015 at 03:30 PM

    Sorry for this inconvenience. It seems that this widgets is not getting loaded correctly. I have raised this to our back end team. Once we have any update we will let you know.

    In the mean time, I recommend you indicate the following to your users:

    FIREFOX:

    There will be a shield next to the address bar. Click on the shield and select the DISABLE PROTECTION ON THIS SITE from the dropdown.

    CHROME

    In the same manor, you will notice a shield next to the address bar. In this case select the LOAD ANYWAY link.

    Image

    I am sorry for this inconvenience. 

     

  • Profile Image
    TitusN
    Answered on November 04, 2015 at 05:28 AM

    Hello, 

    This has been fixed - the widget will now work on secure forms. 

    https://form.jotform.com/53072684409964?

    Thank you for your patience - please let us know if you have further concerns.