Only take photo widget is showing up on page 2 of my form on website

  • Profile Image
    heymckinnon
    Asked on December 09, 2015 at 11:01 PM

    I followed your advice and was able to get the take photo widget working on the jotform site again.  However, when I went back to my website with the updates, I suddenly couldn't use the next button to go to the next page.  I changed to using the iframe code to see if that would work better.  The iframe allows me to now go to the next page, but everything is missing besides the photo widget.  I have put on some screen shots shots with the developer tools open since it is not on the web yet.  Thanks for your help!  

    Any ideas?  

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on December 09, 2015 at 11:07 PM

    Have you checked if the form URL on the iframe code uses HTTPS? If yes, can you provide us the website URL where you have embedded the form so we can check? The take photo widget on your stand-alone form is working just fine. https://form.jotform.us/form/53336660320145

    In addition to that, we highly recommend iframe embed code if you are experiencing difficulties like unable to move to the next page. This is commonly caused by a conflicting scripts and iframe should fix it.

    We'll await your reply.

  • Profile Image
    heymckinnon
    Answered on December 11, 2015 at 11:25 AM

    The form was https.   

    Here are the two screen shots of what I have with the iframe in my code since it is not up on the web yet. The iframe did better than just embedding the code, but it is still missing everything after the photo widget.  Thanks for your help!

     

     

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on December 11, 2015 at 01:53 PM

    It seems that there is an issue with height of iFrame code. Please try to re embed your form but removed <script> tags an everything between script tags. So you should embed only this part of iFrame code:

        <iframe

          id="JotFormIFrame"

          onload="window.parent.scrollTo(0,0)"

          allowtransparency="true"

          src="https://form.jotform.com/53336660320145"

          frameborder="0"

          style="width:100%;

          height:539px;

          border:none;"

          scrolling="no">

        </iframe>

    Hope this will help. Let us know if you need further assistance. 

     

     

  • Profile Image
    heymckinnon
    Answered on December 11, 2015 at 03:01 PM

    Taking off the scripts and leaving only the iframe did not work.  But I did figure it out as I looked more closely at the iframe. On the iframe code from jotform, I changed

     

    height:2000px;  

     

    Basically, the height you gave for the iframe was not sufficient to display the entire form on my page.  That's why  nothing was coming up after the photo widget.  Maybe that's something you guys can look into for future people. Thank you for your help. :)

     

     

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on December 11, 2015 at 04:38 PM

    You're welcome. 

    We are glad to hear that you have resolved your issue. Also thank you for sharing your workaround with us and our users.

    Feel free to contact us if you have any other questions.