Problem with embedding a form

  • Profile Image
    fleffers
    Asked on January 02, 2016 at 02:26 PM

    Hi !

     

    I ve encountered a very strange error that occurs when I m publishing a certain form on my webpage using an iFrame.

     

    When I do this, the form will be published; however it will be an earlier version of that form, not the form as it looks at present. When I use the "embed" option, all will be fine.

     

    I ve only encountered this problem with one certain form so far and I cant seem to work around this problem while still using in iFrame. 

     

    Is this a known error, can you help?

     

    Kind regards,

     

    MD

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on January 02, 2016 at 08:27 PM

    Hi,

    I checked your form and I also have embedded in a local we page, I can see it's being embedded with all the changes, have you tried getting a new IFrame  code ? 

    Please, embed your form again and let us know, we will take a look if there is something wrong with your embedded code.

    We will wait for your response.

    Thanks.

  • Profile Image
    fleffers
    Answered on January 03, 2016 at 01:17 PM
    Hey,
     
    thanks for the swift replay.
     
    Upon further analysis I found out that I just had to clear my browser cache. Somehow the iFrame showed the earlier version because that was still in my browser cache.
     
    Kind regards
  • Profile Image
    Welvin
    Answered on January 03, 2016 at 05:11 PM

    That's great to know. Please contact us again if there are any problems.