Form not showing updates or changes in live preview

  • Profile Image
    profitroomdesign
    Asked on January 15, 2016 at 05:23 AM

    Hello,

     

    Since yesterday I have a big problem with updating my forms (any form I own). After I change something in editor and save those changes, live form (as well as preview) doesn't update. 

     

    Thanks

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on January 15, 2016 at 06:11 AM

    Apologies for the inconvenience. I was able to replicate the problem in our EU test account. It seems related specific to EU forms. I have notified our developers about it. But I believe it is related to a delay on the servers.

  • Profile Image
    profitroomdesign
    Answered on January 15, 2016 at 06:19 AM

    Hi Charlie,

    thanks for your answer. I believe there is something more than just a delay. Some of our changes remain not updated for more than 20 hours. 

    We found that changes related to the css updates with some resonable delay (probably 5-10min), other changes (texts, input config etc.) does not.

  • Profile Image
    dimarche1975
    Answered on January 15, 2016 at 06:42 AM

    I'm facing the same issue here using the EU server. I hope it will be a short temporary problem because I have to finish a form to be online for monday that will collect huge data from all our office in Italy.

    Regards, Diego

  • Profile Image
    Frix
    Answered on January 15, 2016 at 06:44 AM

    I'm facing the same issue here using the EU server. We planed launch today - 5 people in the office looking at me with the face " and we change the provider for what reason?" not a good feeling!

     

  • Profile Image
    eee
    Answered on January 15, 2016 at 07:03 AM

    Problem solved, all changes should come instantly now.

    Kindest Regards,

    - Ertugrul.

  • Profile Image
    poprofitroom
    Answered on January 15, 2016 at 07:07 AM

    I confirm updte works fine. Thanks!

  • Profile Image
    loughrJ
    Answered on January 19, 2016 at 08:10 AM

    I'm experiencing pretty long delays currently on form updates. I've made a few changes today which have not updated.

    I also cloned an existing form and it returns a "form not found" error.

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on January 19, 2016 at 09:14 AM

    @loughrJ

    We have opened a separate thread for your concern. Please refer to this link instead: http://www.jotform.com/answers/748462. We will address it shortly.

    Thank you.

  • Profile Image
    Foltved
    Answered on March 18, 2016 at 08:19 PM

    Having the same problem right now?
  • Profile Image
    jonathan
    Answered on March 18, 2016 at 09:03 PM

    @ Foltved

    We will resolve your issue separately on this thread https://www.jotform.com/answers/798168