Widgets are not showing on our multi page form

  • Profile Image
    jasonsvctech
    Asked on January 17, 2016 at 06:27 PM

    I have asked multiple times without a response.

    here is the form:

    https://form.jotform.com/60094994329971?type=qar

    also same form different url parameters

    https://form.jotform.com/60094994329971?type=pat

     

    My form was working fine until about 5 pm today.

    On the link please make a selection for type of situation.

    On date please select a date that is available and a similar thing will occur.

    I need to know what is wrong.

    I need to ensure that this will be resolved and not happen again.

     

    Here is page 2 of the form Should show an appt widget not just the appt widget label and a terms and conditions indicatio not just a click box.

    please help!!

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on January 18, 2016 at 12:53 AM

    I can see the widget in your form https://form.jotform.com/60094994329971?type=qar

    Please let us know if the issue continues in your end.

  • Profile Image
    jasonsvctech
    Answered on January 18, 2016 at 01:04 AM

     right, because another jotform user also in a panic helped me out by letting me know that it had to do with some weird bug with the page buttons so I deleted them and magically the widgets started working again.

    You have an issue with the page buttons and the widget. That is a fact

     

     

     

  • Profile Image
    Ben
    Answered on January 18, 2016 at 09:01 AM

    I would like to ask you to open a single thread in regards to the same subject / issue in the future.

    That will allow us to assist you best as well as to keep everything in one place.

    For example, I see that you have opened other threads on the same subject:

    http://www.jotform.com/answers/747059

    http://www.jotform.com/answers/747035

    As well as this one, where on the second thread above: http://www.jotform.com/answers/747035 you were notified by my colleague of the issue being resolved after the same was reported to our developers.

    If you are still experiencing any issues, do let us know, but please do keep your reply to this thread alone in order for us to best assist you with the same.

    Thank you.

    Also, feel free to add back the page breaks to your form and do keep us updated on how it goes.