Form engine failed - #8j1h17f1

  • Profile Image
    marketingmanheim
    Asked on January 20, 2016 at 06:20 PM
  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on January 20, 2016 at 11:40 PM

    We had a glitch today that caused the problem, but this is now fixed. Sorry for the issues caused to you.

  • Profile Image
    SMART_Suriname
    Answered on January 21, 2016 at 06:45 AM

    Hi i still have the glitch, https://form.jotformz.com/60195266353659

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on January 21, 2016 at 11:21 AM

    You must do a fresh login and get the new link which is this one: http://www.jotformz.com/form/60195266353659

     

  • Profile Image
    ColoplastPS
    Answered on January 29, 2016 at 10:31 AM

    Hi, 

    I also have this issue on my form https://form.jotformeu.com/53273886776372.

    I did a fresh login and tried this link too http://form.jotformeu.com/53273886776372

    I still have the glitch.

     

  • Profile Image
    SmarterMedia
    Answered on January 29, 2016 at 10:31 AM

    Hi, I am having the same issue, my form is:

    https://form.jotformeu.com/60093578289367

    I have also done a fresh login and updated the iFrame code on the website but still have the problem.

    Please help.

    Many thanks

  • Profile Image
    quadbsys
    Answered on January 29, 2016 at 10:35 AM

    We have this issue as well

    http://qbws.net/~ssfreedish/cms/index.php/request-information.html

     

    I was trying the normal code and wondering why none of the forms showed up, then I used the iframe code to give it a try and is when I saw that there was an error.

     

    Please help!

  • Profile Image
    memsforms
    Answered on January 29, 2016 at 10:36 AM

    having this issue now

    Form engine failed - #8j1h17f1

     

  • Profile Image
    EDOV
    Answered on January 29, 2016 at 10:36 AM

    None of my forms are opening either, I tried ALL of them. I see when searching the error that a new link is issued- this will absolutely not be acceptable as we have links in QR codes and in text in brochures etc. One example of a link that is not working is this one (although, again, I have tried ALL my forms): https://form.jotform.com/60054133884958 .

    I have logged out, cleared my history and cache, logged back in.

     

    eta: the form linked above is working now which is awesome, thank you! none of my other forms are though so hopefully it will roll through the rest of them eventually.

  • Profile Image
    fsaviozzi
    Answered on January 29, 2016 at 10:43 AM

    Same problem here. This is the form https://form.jotform.com/fsaviozzi/questionario-digitalizzazione-pmi

    We are sending the form out today! Please fix it

     

  • Profile Image
    MohammedSujan
    Answered on January 29, 2016 at 10:46 AM

    Yes the problem is still there. When is this going to be fixed. ANY ETA!

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on January 29, 2016 at 11:09 AM

    Our developers have let us know this will be resolved in a few minutes, sorry for the inconveniences.

  • Profile Image
    memsforms
    Answered on January 29, 2016 at 11:25 AM

    Mine seems to be working now. thank you for the quick fix

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on January 29, 2016 at 11:31 AM

    Yes, our developers have confirmed  to us that the problem is now fixed. Truly sorry for the issues caused to you all.

  • Profile Image
    EDOV
    Answered on January 29, 2016 at 11:32 AM

    and truly thankful for the (on my end) painless solution from you guys- thank you~!