Is the free service being discontinued ?

  • Profile Image
    Cody
    Asked on February 15, 2012 at 09:17 AM

    I was just wondering is the free service going to be discontinued ?

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on February 15, 2012 at 09:20 AM

    Hi Cody,

    No, there will be no changes on our service. It isn't actually a problem on our end, we only had issues on jotform.com domain. As a temporary solution, please point your forms to www.jotform.net domain. 

    Should you have further questions, please let us know. Thank you so much!

  • Profile Image
    Cody
    Answered on February 15, 2012 at 09:22 AM

    I have changed them to point to jotform.net and they seem to be showing up fine. However my concern is when the DNS Issue is resolved am I going to have to change it back again to jotform.com?

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on February 15, 2012 at 09:23 AM

    No, you will not need to change it back. We will keep the new domain names permanently. 

  • Profile Image
    Cody
    Answered on February 15, 2012 at 09:24 AM

    So since there pointing to jotform.net I can always leave them pointing there and it will still work and things?

  • Profile Image
    alarmtek
    Answered on February 15, 2012 at 09:25 AM

    Nothing is working on www.ALARMTEKSUPPORT.com  Here is the URL TAG I am using:

    <script src="http​://www​.​jotform​.com/jsform/3123702226"></script><BR>
    <img src="ORACLE.gif"><BR>
    <script src="http​://www​.​jotform​.​com/jsform/2932239228"></script>

     

    I tried to change it using your new URL and nada. What's up?

  • Profile Image
    Cody
    Answered on February 15, 2012 at 09:30 AM

    Alarmtek- 

     

    Copy this code and paste it on your site and save it then the form should load.

     

    <script src="http​://www​.​jotform​.net/jsform/3123702226"></script><BR>
    <img src="ORACLE.gif"><BR>
    <script src="http​://www​.​jotform​.​net/jsform/2932239228"></script>

  • Profile Image
    alarmtek
    Answered on February 15, 2012 at 09:34 AM

    Nope, no effect at all. I placed the new tag in an html editor and nothing showed up.

  • Profile Image
    alarmtek
    Answered on February 15, 2012 at 09:36 AM

    http://alarmtek.tripod.com/ALARMTEKSUPPORT.html  have a look at the html souece code to view the usage of the new tag

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on February 15, 2012 at 09:53 AM

    @alarmtek,

    I think there's something wrong on your form embed code. Can you please recheck and review your code? I just checked your webpage source, please check this:

    Some parts of the code isn't correct. Please check that. Thanks.

    Just message us here if you need further assistance. Thank you so much!

  • Profile Image
    alarmtek
    Answered on February 15, 2012 at 09:57 AM
    ok, I actually copied your link to me and placed it
    so it's the code YOU provided.

    Please give me a code sniplet

    _ALARMTEK ONLINE_ (http://www.alarmtekonline.com/)
  • Profile Image
    alarmtek
    Answered on February 15, 2012 at 10:02 AM
    please send me back a snipplet for this html change.
    I am confused

    ALARMTEK
  • Profile Image
    alarmtek
    Answered on February 15, 2012 at 10:07 AM
    Ok, I replaced it with another companies form until you can get this
    fixed. Can not afford to go without a form for my customers.

    Please let me know when you guys clean up this mess. :>(

    Robert Martin/CEO

  • Profile Image
    AlamanceNC
    Answered on February 15, 2012 at 10:11 AM

    Robert: it appears that the code on your page included some junk characters. All you should have to do is log back into your Jotform account, get the new embed code (using jotform.net or jotformpro.com), and replace it.

  • Profile Image
    alarmtek
    Answered on February 15, 2012 at 10:20 AM

    Got it going now. thanks