Login is not working correctly.

  • Profile Image
    Jonathan Duelfer
    Asked on January 27, 2016 at 04:19 AM

    Hello support,

    I have created an account in Jotform to test integration with Salesforce for a client that we have in our company. The integration works well when I create a form and everything. However, my problem is that when I try to login into my account, it first redirects me to a blank page that doesn't load (example attached), and then when I reload that page, it doesn't show any forms that I've created. For example, I create a Jotform or folder and leave the session. When I log back in, it doesn't show any of my saved things, almost like my account doesn't exist. On top of this, it displays the login and signup buttons as if I am not logged in and it gives no indication that I am. We are making an effort to use Jotform because the client likes it, but it seems that it doesn't work well. Maybe I am just misunderstanding how it works could you please point me in the right direction.

     

    The biggest issue is trying to connect with Zapier, which says it can't with my account because I don't have the right priviledges, etc. 

     

    Thanks,

    Jonathan Duelfer

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on January 27, 2016 at 06:48 AM

    Hello Jonathan,

    I did check the domain https://eu.jotform.com/myforms and it seems to work just fine. Please check the screenshot below:

     

    Can you please test it again and get back to us if the issue persists.

    Thank you!

  • Profile Image
    jduelfer
    Answered on January 27, 2016 at 07:45 AM
    Here are two screenshots from my tablet. The first is when I initially
    sign-in and the second is when I refresh the page.
    A new response has been received:
    [image: JOTFORM] /www.jotform.com>
    Answered by * ashwin_d *
    Hello Jonathan,
    I did check the domain https://eu.jotform.com/myforms and it seems to
    work just fine. Please check the screenshot below:
    Can you please test it again and get back to us if the issue persists.
    Thank you!
    View this thread on browser »

    Unsubscribe
    Thread

    1453895321
    ...
  • Profile Image
    victor
    Answered on January 27, 2016 at 10:34 AM

    Can you please re upload your images. Unfortunately, we were are not able to view the images.

  • Profile Image
    jduelfer
    Answered on January 27, 2016 at 11:45 AM
    here
    2016-01-27 16:34 GMT+01:00 JotForm :
    ...
  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on January 27, 2016 at 12:53 PM

    Hello jduelfer,

    It seems you are replying from email and attaching the images. Unfortunately we cannot receive attachments. Please upload the file again and the following guide should help you on how to upload image in forum post:  http://www.jotform.com/answers/277033 

    Thank you!