What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Form titles were not shown in Chrome under myforms page - OK NOW

    Asked by AA_C on February 02, 2016 at 04:43 PM

    For some reason when I try to view `MY FORMS` when using Chrome browser there is nothing listed.

     

    Also most of the Tabs for the menu do not work, only Templates and Themes.

    I just tried to upload an image to show what I don`t see it it didn't work also.

    I will post it again using IE

    It all works fine with IE.

    I shut down the browser, cleared the cache and still no luck.

    TNX

    Robert

  • Profile Image

    Answered by AA_C on February 02, 2016 at 04:46 PM

    I upload an image to show what I don`t see with IE now.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Chriistian on February 03, 2016 at 12:04 AM

    I checked your account and I was able to see your forms. The issue you encountered might just be a temporary glitch. Please check your account again. If the issue persists, please try clearing the browser cache or using another device.

  • Profile Image

    Answered by AA_C on February 04, 2016 at 09:31 AM

    I shut down the pc, cleared the cache and still no luck.

    Then I reset Chrome. When I went back to look at my forms I had to log in again. Then all my forms appeared as they should. So what ever was the issue was cleared by a reset.

    Thank you, Robert

     

  • Profile Image

    Answered by Ben on February 04, 2016 at 11:39 AM

    Thank you for the followup. I presume that for some reason the titles were there, just not with the blackish letters that they usually have, but either made transparent or white.

    I did not notice any such issue on my Firefox.

    In either way I am glad that it is working for you now, and if it happens again, do let us know.

  • Profile Image

    Answered by AA_C on February 05, 2016 at 11:29 AM

    The problem is back again today. Works fine in other browsers just not Chrome. I know you guys are supporting Chrome and advise using it. Right now I can't.

    I tried to clear the cache and an error appeared every time,( 4 )

     

    Robert

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Kevin_G on February 05, 2016 at 12:30 PM

    I just have checked your forms and I can see all the titles there, so I'm not able to replicate your issue.

    Could be possible to share us a screenshot of the web console? 

    Use these keyboard shortcuts: 

    Windows: Ctrl+Shift+J .

    Mac: Cmd+Opt+J.

    Share us a screenshot when you are on My Forms page, and also when you are on Settings page, this will help us to see if there is an error.

  • Profile Image

    Answered by AA_C on February 05, 2016 at 01:32 PM

    So I am a bit confused. I can go to Support/Forum  and view and edit my postings.

    It appears that I am logged in but if I go to my forms there is nothing listed.

    Although this is not the view I had earlier, it was just like I showed earlier with Session Modified on and nothing else.

    So I try logging in and viola there they are. 

    I did look at the console and there were no errors so I saw no point in showing an image of nothing. 

    So as it stands right now I don’t know if I have a problem or not. 

    Thanks,

     

    Robert

     

    PS

    I tried clearing the cache again and it worked just fine. 

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Kiran on February 05, 2016 at 02:32 PM

    I've also checked your account and see that the forms are displayed correctly. 

    The issue seems to be with the browser. Please check if there is any update available for the browser. Could you check if the issue persists on a different PC as well?

    Please get back to us if the issue still persists. We will be happy to assist you further.