Tables in email notifications wont load

  • Profile Image
    stroudshow
    Asked on February 13, 2016 at 09:05 PM

    I wanted to edit the table in email notifications. Members passes email wouldn't load. while is was trying to load the form auto saved. the table then disappearded on me. I cloned the form then fixed it on the form with submissions in it.

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on February 14, 2016 at 08:51 AM

    I have tested your form and your cloned and both are working, I was able to open the email template and I see the table with the data, I added a table and it loaded as well.

    Could you please try again? 

    Do let us know here if it works now, if not, please share us a screenshot: https://www.jotform.com/answers/277033-How-to-add-screenshots-images-to-questions-in-support-forum

  • Profile Image
    stroudshow
    Answered on February 14, 2016 at 09:46 AM

     


    ...

  • Profile Image
    stroudshow
    Answered on February 16, 2016 at 05:49 AM

    There are a lot of times the tables wont load. When this happens and the autosave happens the table goes.

    the email "members passes" on this form https://form.jotform.com/60437544686969 is an example. it now contains the word "undefined" instead of the table.

    The above form is the cloned form.

     

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on February 16, 2016 at 09:05 AM

    I see that the Member Passes Email is displaying undefined in the email content. However, the other emails are displaying the tables/content without any issue. It looks like that there is some issue with the notification and corrupted. Though it is required to create a new notification at this moment, I've tried copying the email table content from the test email which was sent to the body and was able to retrieve it. Please check the notification now and see if the table is displaying correctly. You may now edit the fields on the email.

    Please let us know if we can be of any further help. Thank you!