CSS styles on form do not seem to get updated

  • Profile Image
    Aushealth
    Asked on April 12, 2016 at 10:50 AM

    Hi,

     

    I am trying to apply styles to two forms we are trying to place on a clients website. The two forms are an embed form and a lightbox form.

     

    I have had the styles working at one point but today whenever I am trying to apply any styles to it non of them are following through to the forms on the website?

     

    Is this a problem your are currently having on your end?

     

    Thanks.

    Matt. 

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on April 12, 2016 at 12:15 PM

    I have inspected your embedded form and your standalone form and they are exactly the same. Fields on standalone form are wider, but this is because your form is responsive. 

    There was probably a delay, on our end and you embedded form was not updated right away, when you made changes inside of Form Builder?Designer. 

    Feel free to contact us if you have any other questions. 

  • Profile Image
    Aushealth
    Answered on April 13, 2016 at 04:58 AM

    Hi,

    I have tried waiting a good few hours but this does still does not seem to be working. You can see I have removed all the styling for the Compounding form which is this page but it is still showing the styles when it should be the default form.

    Thanks.

    Matt.

  • Profile Image
    Ben
    Answered on April 13, 2016 at 08:27 AM

    Hi Matt,

    Could you please post the links to both direct form and the page on your website for us to check?

    Unfortunately I do not see neither on this thread.

    Once you do we would be happy to look into the issue and what might be happening on the same.