Configurable List widget doesn't load in Internet Explorer 11

  • Profile Image
    RamasamyVenugopal
    Asked on June 07, 2016 at 09:05 AM

     

    Hi, Configurable Widgets are not working on Internet Explorer 11 (i have Windows 7 Home Premium). The form just displays a blank space where the widget is supposed to be. But it works perfectly in Chrome

    https://form.myjotform.com/61533169221551

  • Profile Image
    Boris
    Answered on June 07, 2016 at 10:13 AM

    I have checked your form in several versions of Internet Explorer, and Configurable List widget appears to be loading fine every time:

    https://form.myjotform.com/61533169221551

    Internet Explorer 11 on Windows 7:

    Internet Explorer 8 on Windows XP:

    And also Internet Explorer 10 on Windows 7:

    It seems to be working fine on my end. Are you still experiencing the issue with Configurable List widget not loading correctly?

    If you are, could you please try with Internet Explorer 11 from another computer? Configurable List widget might be getting blocked by security software or a browser extension on your current computer, as it seems to be working fine now from our end.

    We look forward to your response. Thank you.

  • Profile Image
    RamasamyVenugopal
    Answered on June 07, 2016 at 10:33 AM

    you are right. It was my Kaspersky browser add on that was causing trouble. It works fine now

    Thanks

  • Profile Image
    Boris
    Answered on June 07, 2016 at 10:47 AM

    You are most welcome, glad to hear that the issue was easy to discover.

    If there is anything else we can do to help from our end, or if you need assistance with anything else regarding your forms, please don't hesitate to open a new support thread about it and we will be happy to help.