FitForm Integration: Facebook login button not showing up on the live form

  • Profile Image
    signasl
    Asked on July 07, 2016 at 09:15 PM

    I added the fit form integration but in preview the button does not show up, also now when ever I add a submit button it shows a FB logo and will also not show up when the form is viewed.

     

     

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on July 08, 2016 at 03:16 AM

    I checked the form and I can confirm that the login button is not showing in the preview.

    Can you please remove the previous integration, clear your form cache, then reintegrate the fit-form with your form? If the issue still persists, please let us know.

  • Profile Image
    signasl
    Answered on July 08, 2016 at 11:46 PM
    I tired those steps and the problem still exists.
    ...
  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on July 09, 2016 at 05:36 AM

    Hi,

    You have 2 Facebook Login buttons in your form. Please remove the one that is not needed.

     

     

    Please also make sure you have provided the correct App ID in the Fit Forms integration wizard.

     

     

    Do let us know how it goes.

  • Profile Image
    signasl
    Answered on July 09, 2016 at 09:46 AM
    The second one is was put there when I tired to add a submit button, and I
    did confirm the app ID. I would be more than happy to do a WebEx or
    something to show what actually happening when I use the integration.
    ...
  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on July 09, 2016 at 01:19 PM

    Our apologies. Our fitform integration is broken at the moment.

    We are aware of this problem and this has been already raised to our developers.

    I have also added this thread to our bug list. Once this is fixed, we will let you know via this thread.

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on July 12, 2016 at 05:35 AM

    Hi,

    This is now fixed.

    Best,

  • Profile Image
    signasl
    Answered on July 12, 2016 at 01:45 PM
    Thanks, but I am still having an issue. I can see\use the fit form,
    however I can't place a submit button at the bottom of the form now.
    ...
  • Profile Image
    signasl
    Answered on July 12, 2016 at 01:45 PM
    Below is the image I see. The submit button always show up top now and I
    cant have the Fit Form at the top and submit at the bottom.
    [image: Inline image 1]
    ...
  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on July 12, 2016 at 02:08 PM

    Could you please try reuploading the images because we cannot see them at the moment. I have tested your form and the form was displaying like this.

    The submit button seems to be displaying properly.  

    Please describe your issue in more details so we can provide a better solution.

    We'll wait for your response.

    Thank you!