JotForm-Authorize.net going to blank screen after payment

  • Profile Image
    aaronwatts
    Asked on August 18, 2016 at 12:19 PM

    I have this form:

    https://form.jotform.com/62144374634152

    After people hit submit to pay, they are taken to a blank screen and it doesn't appear the payments are going through.

    I cloned the form and set it up with my Authorize sandbox account:

    https://form.jotform.com/62304850129148

    I did a test payment and did got a blank screen. But i do get an auto receipt in my mailbox.

    Have you seen this issue this morning? Not sure if this is JOT or Authorize.

    Thanks

     

     

  • Profile Image
    aaronwatts
    Answered on August 18, 2016 at 01:14 PM

    In the sandbox example, I am getting the auto receipt, but none of the information is being collected by the form

  • Profile Image
    Mike
    Answered on August 18, 2016 at 02:34 PM

    Please accept our apologies for the inconveniences you are facing.

    The issue has been already escalated to our Development Team. It should be fixed in the nearest time.

    We will let you know once the issue is completely fixed.

  • Profile Image
    dstrober
    Answered on August 18, 2016 at 02:38 PM

    I have the same issue right now too. 

     

  • Profile Image
    dstrober
    Answered on August 18, 2016 at 02:38 PM

    The payments are being process by Authorize.net but Jotform is not capturing the registration details. 

    The form we are using is: https://form.jotform.com/62235985244966

     

  • Profile Image
    Jeanette
    Answered on August 18, 2016 at 02:42 PM

    We have notified our developers about this issue. So, this will be fixed ASAP.

  • Profile Image
    Mike
    Answered on August 18, 2016 at 03:13 PM

    The issue has been fixed. Our team is still investigating the details and we will make sure that this does not happen again.

    I am afraid that submission data for processed payments was not saved. Please ask your form users to re-submit their entries.