Getting Error Message After Hitting Submit -- But Still Receive Form Data in Email

  • Profile Image
    tamsyn
    Asked on August 18, 2016 at 03:47 PM

    Hello again JotForm Team,

    Another perplexing issue has appeared with my form, "Savings Incentive Program Application." While testing the form, we have discovered that, after previewing our responses (via "Preview Before Submit" widget) and then hitting "Submit," the following error message displays: 

    "The submit.jotform.us page isn't working.

    "submit.jotform.us didn't send any data

    "ERR_EMPTY_RESPONSE"

    Yet, I still receive all the responses in my email, per the notifier I set up ....

    I have attached a screenshot ...

    Is this a problem with my form, or a bigger issue with a U.S.-based server, or something ... ?

    Thank you!

    tamsyn

  • Profile Image
    david
    Answered on August 18, 2016 at 06:16 PM

    I cloned your form to test it and was unable to reproduce the issue.  I was able to complete submissions with the preview before submit widget preset.  Is this error still occurring on your end?  If it is, let us know and we will be happy to have another look.

  • Profile Image
    tamsyn
    Answered on August 23, 2016 at 12:18 PM

    Hi David,

    The form appears to be working and submitting correctly now. While I and my colleagues who tested the form last Friday all received the error, it appears to have resolved itself (I suspected it was an issue with one of the U.S. JotForm servers, or somesuch). 

    Thanks for taking a look!

    tamsyn