Problems prepopulating form through url

  • Profile Image
    sander_j4s
    Asked on April 16, 2012 at 11:26 AM

    Hi, I'm trying to populate a form based on information filled in in another form.

    My first form sends an auto-responder e-mail upon submitting, and this e-mail contains the url to the second form. This second form needs to be populated based on the information in the first form.

    This works perfectly for the e-mail field, but it does not for the full name field.

     

    http://form.jotformeu.com/form/21063743269353?fullName6[first]={fullName3[first]}&fullName6[last]={fullName3[last]}&email={email4}

    This is the link I use in my auto-responder e-mail. However when I receive the e-mail, the link is

    http://form.jotformeu.com/form/21063743269353?fullName6[first]=&fullName6[last]=&email={email4}

    It leaves out {fullName3[first]} & {fullName3[last]}.

     

    When I send the auto-responder e-mail using normal data in the url, it is filled out correctly in the e-mail I receive

    e.g. http://form.jotformeu.com/form/21063743269353?fullName6[first]=Sander&fullName6[last]=Mols&email={email4}

     

    Is this normal? Am I doing something wrong?

  • Profile Image
    abajan
    Answered on April 16, 2012 at 11:37 AM

    You have to change the full name tags as follows:

    {fullName3[first]} should be {fullName3:first}
    {fullName3[last]} should be {fullName3:last}

    If you need further assistance, do let us know.

  • Profile Image
    sander_j4s
    Answered on April 16, 2012 at 12:14 PM

    Thank you very much!

  • Profile Image
    abajan
    Answered on April 16, 2012 at 12:51 PM

    You're most welcome :)