Email Notification Not Working?

  • Profile Image
    Suprawill1
    Asked on April 24, 2012 at 08:13 PM

    Hello,

     Ok, I have started a new thread. This was to see if I had a bad thread where the email notifications were not working. The previous thread in question was, "Theme Not Working". I've posted several other threads and never got an email notification so it wasn't related to just that thread. As I mentioned in the other thread, I'm getting my JotForm form submission emails so my email connection does work. Let's see where we can take this. :)

    Thanks

    Will

     

    Original thread: http://www.jotform.com/answers/92275-Theme-Not-Working

  • Profile Image
    Goldo
    Answered on April 24, 2012 at 10:37 PM

    That's weird as you should automatically receive an email once a new update has been made on this thread. Let us know if you're able to receive an email with this update.

  • Profile Image
    Suprawill1
    Answered on April 24, 2012 at 10:53 PM

    Still no email. I have to refresh this page to see if anyone has replied.

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on April 25, 2012 at 01:08 AM

    Hi again,

    I'll forward this to our developers, we'll see if they can do something about this. Maybe you are in the unsubscribe list, not quite sure but we'll see.

    Please stay in touch for updates. Thanks!

  • Profile Image
    Suprawill1
    Answered on April 25, 2012 at 02:53 AM

    Thanks idarktech! Sure will!

  • Profile Image
    eee
    Answered on April 25, 2012 at 03:47 AM

    Hi,

    According to our email logs, we have already sent your emails and they are accepted to delivery by your email provider. Could you please contact your email provider to whitelist our Forum's IP address ? ( 174.34.57.222 )

    In addition to that, some of your emails are failed because of non-response from your email provider. If you could send these logs to your provider, they can fix it easily,

    Kindest Regards,

    Ertugrul.

    Here is logs of last two days : 

     

    Apr 24 18:43:37 inet21222 sendmail[16792]: q3OMhbXW016792: to=willwilliams9@comcast.net, ctladdr=www-data (33/33), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=32716, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (q3OMhbiW016793 Message accepted for delivery)

    Apr 24 18:43:38 inet21222 sm-mta[16795]: q3OMhbiW016793: to=, delay=00:00:01, xdelay=00:00:01, mailer=esmtp, pri=122893, relay=mx2.comcast.net. [76.96.30.116], dsn=5.0.0, stat=Service unavailable

    Apr 24 22:37:18 inet21222 sendmail[20858]: q3P2bHZg020858: to=willwilliams9@comcast.net, ctladdr=www-data (33/33), delay=00:00:01, xdelay=00:00:01, mailer=relay, pri=32589, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (q3P2bHb4020859 Message accepted for delivery)

    Apr 24 22:37:18 inet21222 sm-mta[20861]: q3P2bHb4020859: to=, delay=00:00:01, xdelay=00:00:00, mailer=esmtp, pri=122766, relay=mx1.comcast.net. [76.96.62.116], dsn=5.0.0, stat=Service unavailable

    Apr 25 01:08:07 inet21222 sendmail[23346]: q3P587tP023346: to=willwilliams9@comcast.net, ctladdr=www-data (33/33), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=32641, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (q3P587Kx023347 Message accepted for delivery)

    Apr 25 01:08:07 inet21222 sm-mta[23349]: q3P587Kx023347: to=, delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=esmtp, pri=122818, relay=mx2.comcast.net. [76.96.30.116], dsn=5.0.0, stat=Service unavailable

  • Profile Image
    Suprawill1
    Answered on April 25, 2012 at 11:57 AM

    Thank you eee! I will contact my service provider and effect your suggestions.

    Will

  • Profile Image
    Suprawill1
    Answered on April 25, 2012 at 01:09 PM

    I have contacted Comcast, my email provider. They said they don't whitelist due to security reasons but the IP address you gave me is not blocked. They also said that the logs you supplied do not give them enough info as to what's actually transpiring so they suggested that you call them directly so you can set up an email transmission and see exactly what's preventing reception. The tech support contact # is 888-565-4329. Please let me know if you are able to do this and if so, what your results are. Thanks again and I'll await your response.

    Will

  • Profile Image
    Answered on June 11, 2012 at 07:38 PM

    Hello,

      Has anyone been able to talk to my email provider and rectified this?

  • Profile Image
    eee
    Answered on June 12, 2012 at 02:09 AM

    Hi,

    We can't do that, you have to talk with them to solve the problem,

    Kindest Regards,

    Ertugrul.