Required fields not working.

  • Profile Image
    jeanclauderochat
    Asked on May 10, 2012 at 12:54 PM

    We have seven forms for quoting on are
    site http://www.arboristnow.com with required fields including one for uploading a photo of the project. The form were working fine for the past year but now customers can submit the form without uploading a photo. We've upgraded the account but the problem persist. 
    The account name is:  jeanclauderochat
    Here is a link to the Request Estimate Form page:
    I would truly appreciate any help on this problem.
    Thank you,
    Arborist Now
  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on May 10, 2012 at 01:16 PM

    Hi,

    Upon checking your form in your website and make some test, I found out that your form is working properly and I didn't replicate the said issue in my end. I fill all the required fields except for the upload a file and it won't submit my submission.

    Have you tried already embeding your form using iFrame? If not, please give a try and let us know if the said issue still persist.

    Thank you!

  • Profile Image
    jeanclauderochat
    Answered on May 10, 2012 at 03:04 PM

    Thank You. I'll give it a try. Do you think it may also be a certain browser problem like IE.

  • Profile Image
    AtacanC
    Answered on May 10, 2012 at 03:19 PM

    After you have mentioned it, i have tested your form on several browsers and still can't reproduce the said issue. Please try to reembed your form using iFrame as my colleague suggested and let us know if the problem persists.