What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Why PDF report does not include new questions added to the form?

    Asked by jspomrantz on February 23, 2017 at 11:18 AM

    Hi,

    I routinely add questions to a previous form that is integrated with Box. When I add a new question, the PDF that is saved in Box does not include the new questions. I can still see answers to the questions when I log in to jotform, but I need them to also be on the PDF. One example is the question "duration the patient was fasted".

    I already tried removing the integration and then integrating it again, but that doesn't solve the problem.

    Thank you.

    Page URL:
    https://form.jotform.com/42656917500153

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Kevin_G on February 23, 2017 at 01:52 PM

    This could happen because newly added questions are not being added to the PDF report, if you have customized your report then you could simply manually add the fields to your report. 

    To do it, go to the submissions page, click on PDF -> Customize PDF button and you will find in the customization page the add field button: 

     

    If you have not customized your form, you could simply reset the report and this will add all the questions in the form, newly added questions should be automatically added as well, also note that empty fields do not show in PDF reports. 

    Hope this helps. 

     

  • Profile Image

    Answered by jspomrantz on February 23, 2017 at 01:58 PM

    The reset fixed it.

     

    Thanks!