Why Button Radios & Configurable List is not appearing or working suddenly on my form ??

  • Profile Image
    towhidurmahadi
    Asked on April 09, 2017 at 04:18 AM
    It was working fine before recently I noticed it's not working anymore. Why Button Radios & Configurable List is not appearing or working suddenly on my form ??
  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on April 09, 2017 at 04:35 AM

    Hello towhidurmahadi,

    I did check your form and did not find any issue with that. "Button Radios" and "Configurable List" widget does gets displayed in your form correctly. Please check the screenshot below:

     

    I would suggest you to please test your form again and get back to us if the issue persists. Have you embedded your form in any webpage where you are having this issue with? Please share the webpage URL and we will take a look.

    We will wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    towhidurmahadi
    Answered on April 09, 2017 at 05:01 AM

    See its not showing even in preview ...

     

  • Profile Image
    Jim_R
    Answered on April 09, 2017 at 05:31 AM

    I see it on the Form Builder's (V3) Preview modal window:

    I also see it in when your form is viewed directly through the URL: https://form.jotform.me/63563396768473 

    I cleared your Form Cache to see if that will help. Clear your browser's cache and cookies from your end too. As far as I can tell, there shouldn't be any issues, unless you can tell us how we can reproduce this on our end, please let us know so we can do further tests.