Our form is getting stuck on submit

  • Profile Image
    kvallsstunden
    Asked on January 15, 2018 at 07:53 AM

    Hi!


    My form 62922931814963 is getting stucked at Submit. The button just generates "Waiting..."


    Is there any general issues with jotform right now or is the form itself broken in some way?


    Best regards
    Marcus

  • Profile Image
    TREVON
    Answered on January 15, 2018 at 10:52 AM

    I have tested your form a few times and I could not replicate the issues. I have checked if the form has any issues and seems the form is ok.

    1516031479submit image.png

    I have cleared your form cache, kindly test and let us know if the issue is resolved.

  • Profile Image
    kvallsstunden
    Answered on January 15, 2018 at 11:05 AM

    Well... The problem was still there in all my different browsers. I had to clear all caches on all browsers and devices to get it all working. Trying to explain that on my site for my users (age 80+) is hopeless... I cloned the form instead. Not the best solution, but it worked.

    And by the way, something was not right at your end today. I saw a bunch of others on the forum having the same problem as me...

    Case closed.


    /Marcus

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on January 15, 2018 at 12:29 PM

    That's great to know. 

    I think it's the way how you previously embed the form. You are now using the iframe method, and that should prevent any possible conflicts that will cause the form to get stuck. If you have other forms that have the same issue, you can do the same method of re-embedding them using the iframe. 

    The other reports are likely related to embedding. 

    Let us know if you need further assistance.

  • Profile Image
    kvallsstunden
    Answered on January 16, 2018 at 02:48 AM

    I think not. I have a lot of forms on my site. All of them are embedded using the "iframe-method". So that wasn't the problem this time. Sorry.

    /Marcus

  • Profile Image
    liyam
    Answered on January 16, 2018 at 04:01 AM

    Thanks for your response, Marcus. I suppose there was a glitch somewhere, which however, appears to be resolved now. 

    In any case you get to encounter any other issues with any of your forms, feel free to let us know.

    Thanks and warm regards.