My Forms page default selected form

  • Profile Image
    svccweb
    Asked on August 08, 2018 at 06:43 PM

    This may seem picky, the form page is driving me crazy!

    Every time go to my forms, it randomly selects a form. It does not go to the last folder I went to, or all my forms. 

    Is there a way to change this?

    Thanks!

  • Profile Image
    Vanessa_T
    Answered on August 08, 2018 at 07:47 PM

    By default, the My Forms page will show all your forms sorted depending on your preference.

    15337719881.png

    However, depending also on the URL, My Forms page may display a certain form at the top of the list. May I ask the link that you are using to open the My Forms page?

  • Profile Image
    svccweb
    Answered on August 08, 2018 at 09:58 PM

    I go to this link: https://www.jotform.com/myforms 

    It is not so much about the sort, but what folder is randomly selects. 

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on August 09, 2018 at 01:57 AM

    Likely me colleague mentioned by default, the My Forms folder will be selected. 

    I logged into your account and the forms are displayed like this. 

    1533793877My Forms folder.JPG

    They are sorted by the Last Edit. How are the forms shown on your end inside of the My Forms folder? Please provide us a screenshot.

  • Profile Image
    svccweb
    Answered on August 09, 2018 at 01:14 PM

    Hello, I understand that sort works like that, but for example, when I logged in today, it went to the Hollister folder even though the sort was set to Title a-z. 

    1533834781Capture.JPG

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on August 09, 2018 at 01:44 PM

    Was the Hollister folder the last folder that you used in your previous session?

    I can only replicate the issue you reported when I select a folder, log out and log back into my account. The forms in the last folder that was used will be shown. 

    1533836133myforms.gif

    You can select My Forms folder, and re-log to your account to resolve this issue. 

    If that does not resolve your issue, most likely it is a browser cache issue, so I would suggest you to test it in some other browser or in incognito mode.