Customer not receiving Autoresponse email

  • Profile Image
    Henrysiegel
    Asked on April 15, 2019 at 10:18 PM

    Have checked everything out but can't find why there's no auto response being sent

  • Profile Image
    roneet
    Answered on April 15, 2019 at 11:38 PM

    Are you receiving the Notification email? I noticed that you have JotForm default email setup as sender whereas in the Autoresponse you have used your own email Id as a Sender address.

    Could you please switch back to JotForm default(noreply@jotform.com/ noreply@formresponse.com) ones.

    Try whitelisting our IP address and Domains. Since you are using your own email Id as the sender so please check the settings of your SMTP email address.

    https://www.jotform.com/help/145-Whitelisting-JotForm-IP-Addresses-and-Domains

    Looking forward to your response.

    Thanks.

  • Profile Image
    Henrysiegel
    Answered on April 16, 2019 at 11:16 AM

    Hi,

    We've used noreply@jotform.com/ and noreply@formresponse.com as sender and still there's no auto response. Have checked spam and junk mail so it is not being sent there.

    Thoughts? (ASAP as we have a marketing plan that needs to hatch)

    Henry Siegel

    323.680.5411

  • Profile Image
    roneet
    Answered on April 16, 2019 at 12:37 PM

    The SMTP sender is still configured in the Form. Can we try switching to the default one and test once more?

    Have you tried whitelisting our server and IP at your end?

    Looking forward to your response.

    Thanks.