Strange Codes in Email after Added Additional Field in Email Notifications

  • Profile Image
    megankuek
    Asked on August 01, 2019 at 08:47 AM

    Hi Jotform Support Team,

    I have just added an additional field in the email notification.  However, it has displayed strange codes with the email.  Please refer to the attached image for the 'Before' and 'After'.

    1564663653Problem wtih added fields in E



    Please advise!

    Thank you very much!

    Best Regards,

    Megan



  • Profile Image
    Victoria_K
    Answered on August 01, 2019 at 10:12 AM

    Hello Megan,

    I was trying to replicate the problem on a cloned form, but everything seems to work correctly for me. To fix the problem on your form, I can suggest to create new notifier and delete existing one. Here is how: Setting-up-Email-Notifications

    15646687312s19n.png

  • Profile Image
    megankuek
    Answered on August 02, 2019 at 12:33 AM

    Hi Victoria,

    Thank you for your prompt response.

    I just tested to edit a submission while keeping the 'original' email notification.  Strangely, those extra codes did not appear today in the received email. 

    Likely to be 'cache' that causes the problem since I cleared them daily by the end of the workday?

    Best Regards,
    Megan

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on August 02, 2019 at 01:49 AM

    It could have been cache issues. I have cleared your form cache also at our end.

    If the issue still remains, let us know so that we can check it further.

    Thank you.

  • Profile Image
    megankuek
    Answered on August 02, 2019 at 01:58 AM

    Ok, thank you Richie! :)