Edge browser: incomplete values message after submit (date fields)

  • Profile Image
    TBGN
    Asked on June 24, 2020 at 11:27 AM

    Hi guys!

    We embedded our forms on our website, link below. With FireFox, Safari and Chrome everything is fine, but when using Edge, the forms show an incomplete values message after the click on submit. The error is always within the date fields and happening with all our forms containing date fields.

    Additionally, when the user returns to the form all entries are lost. 


    Example: https://www.tbgn.ch/online-schalter/

    Please open the second accordion "Anmeldung / Neuzuzüger" (form id 51104528156348). This form contains two date fields. 

    We are using the latest Edge version (44.18362andsoon).

    Please check. Thanks!


  • Profile Image
    roneet
    Answered on June 24, 2020 at 12:41 PM

    I test submitted your form both the direct Form link as well as the website, I could not replicate any issue. It submitted successfully and displayed the Thankyou page. Did you receive the two submissions?

    My Edge browser is Version 83.0.478.54 (Official Build) (64-bit)

    edge://settings/help

    Please check which version are you having?

    Is there any Adblocker or add-ons installed in your browser?

    You may enable the Save and Continue feature so that you do not lose any data if the tab is closed due to an error.

    Guide: https://www.jotform.com/help/227-How-to-Enable-Autofill-on-Forms

    Let us know if you have any further questions.

    Thanks.

  • Profile Image
    TBGN
    Answered on June 25, 2020 at 03:34 AM

    Hi, thanks for your reply.

    With this version (Edge Legacy, HTML based) I can replicate the error on multiple devices:

    1593068059image002.jpg

    It is working with the new Edge browser (Chrome based). Is the Edge legacy browser not supported anymore?

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on June 25, 2020 at 04:20 AM

    The Latest version of Edge is 83.0.478.37 and I do not have access to Version 44 to test this issue. 

    I would suggest you to please test your form with its direct URL in Edge browser and get back to us if the issue persists. 

    We will wait for your response.