It looks like the format of date is not follow as what i had set via jotform which is Y/M/D

  • Profile Image
    nadhraaaa
    Asked on October 23, 2020 at 12:36 AM
    This one I'm using my own ID. New issue arise, it looks like the format of date is not follow as what i had set via jotform which is Y/M/D. and if you see the last doctor, the date even start with M/D/Y .
  • Profile Image
    jherwin
    Answered on October 23, 2020 at 12:41 AM

    Your form has an issue with the appointment slot widget, we can pass it on to our backend team for further checking, but I'm not sure when you will be updated because there are many support tickets in the queue.

    I think it would be better if you clone my demo form and see if it works for you. However, if the issue persists in the clone form version please let us know.

  • Profile Image
    nadhraaaa
    Answered on October 23, 2020 at 10:46 AM

    I'm trying out using the clone form but i dont know why after some times, the date suddenly became not correct like the same issue arise again. why is it always happened like that?like sometimes the date is accurate, sometimes it become 1 day late.

  • Profile Image
    JohnRex
    Answered on October 23, 2020 at 02:32 PM

    I just tried accessing your form and seems to work as intended. As you can see here, the date is in Y/M/D format the way you have set it up:

    1603477838_5f93214ef07b8_asdsadwer.gif

    Would it be a cache issue on your end? Could you please try accessing the form on an incognito window? See if it behaves the same.