Form Preview doesn't show changes made

  • Profile Image
    Hill_Dominic
    Asked on February 12, 2021 at 08:18 AM

    Hi Guys,


    I hope you are well. I changed the colours etc of a theme and it looks fine during build but when I look at the preview it doesnt show my changes. What have I done wrong?

  • Profile Image
    Sigit_W
    Answered on February 12, 2021 at 08:40 AM

    Hi, Hill_Dominic.

    I hope you are well too.

    I cloned the form, and make some changes (changed theme and custom font family), unfortunately I can't replicate the issue.

    1613137018_6026847a10935_

    For now I have cleared your form cache. Kindly clear your browser cache too.

    Related guides:

    Please try to make changes to the form again, and let us know how it goes.

    Regards.


  • Profile Image
    Hill_Dominic
    Answered on February 12, 2021 at 08:43 AM

    Thanks for your quick reply. The form looks like this in preview please see attached screen shot. 1613137382_602685e6d20ef_Screenshot 2021

  • Profile Image
    Alexander_G
    Answered on February 12, 2021 at 09:20 AM

    Hello,

    Did you try to clear your browser's cache as my Colleague suggested?


    I have checked your form and it seems okay on my side.


    Waiting for your reply,

    Alex


  • Profile Image
    Alexander_G
    Answered on February 12, 2021 at 09:47 AM
  • Profile Image
    Hill_Dominic
    Answered on February 12, 2021 at 10:05 AM

    So you are getting the same problem I am. The design I have done is not going live.

  • Profile Image
    Gaetan_B
    Answered on February 12, 2021 at 11:47 AM

    Hello,

    I have cloned your form and I have the following design when viewing the clone (in preview mode)

    1613148384_6026b0e0049e2_


    I have cleared your form's cache.

    Could you change the color scheme and redo it? It should work after that.


    Hope this helps.

    Do not hesitate to reach out if you need further assistance