Reply to ID is correct but still we are not getting that ID in the mail

  • Profile Image
    Vandana 
    Asked on July 27, 2021 at 04:49 AM

    Hi team ,

    We had configure the ID as contribute@bhumi.ngo when the form request is approved/rejected for reply to, but pfa the screenshot its not working in approval but working in rejected.

  • Profile Image
    roneet
    Answered on July 27, 2021 at 09:20 AM

    Unfortunately, we have not received the screenshot in your first post.

    Could you please upload it once again? Email attachments are not supported so kindly login and upload to this ticket:

    https://www.jotform.com/answers/3246549

    We have noticed that the approval email is not contribute@bhumi.ngo Please re-check your approval workflow to see if you have correctly entered the email id.

    Let us know if you have further queries.

    Thanks.

  • Profile Image
    Vandana 
    Answered on July 27, 2021 at 09:24 AM

    HI team,


    I am not talking about approval , i am telling about the mail which goes to user , they respond to "reply to".

  • Profile Image
    Vandana 
    Answered on July 27, 2021 at 09:25 AM

    1627392338_61000952a706e_Jotform.jpeg

  • Profile Image
    roneet
    Answered on July 27, 2021 at 11:27 AM

    Could you please delete the existing email field from the workflow and then re-add the email field?

    On testing it on my cloned form, I re-added the email field and it started taking the configured email in the reply-to email:

    1627399480_61002538550ba_

    Let us know how it goes.

    Thanks