Fields not showing up in Auto-responder or Integration set-up

  • Profile Image
    adventurousinc
    Asked on August 04, 2014 at 07:33 PM

    Hi 

    For some reason the fields are invisible on the auto-responder set-up. The same happens when setting up integrations. I have tried Firefox, Chrome and Safari, same on all 3. 

     

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on August 04, 2014 at 09:38 PM

    Hi,

    I think that is happening because you have not properly assigned field label/names on the fields in your form http://www.jotformpro.com/form/42157032493956

     

    I suggest not to let the fields without a label/names at it will most likely will cause issue on functionality of the form.

    I test this on my end and I add a name to the field. When I add the email notifier I could see the field name available.

     

    If you like the field names to be hidden in the form, you can use custom injected CSS code instead to do it.

    For example in your form you can inject CSS code like this

    #label_8{visibility:hidden;}

    to hide the Email field name/label.

     

    Hope this help. Please inform us if you need more assistance.

     

    Thanks.

     

     

     

     

     

  • Profile Image
    adventurousinc
    Answered on August 04, 2014 at 09:41 PM
    Thanks, stupid question!
    ...
  • Profile Image
    jonathan
    Answered on August 04, 2014 at 10:03 PM

    We're glad to be of help. Contact us again anytime should you need our assistance.

    Thanks!