Layout of form in "Form Builder" is different than layout of form when opened in a browser

  • Profile Image
    eyal@interfax.net
    Asked on April 13, 2016 at 09:02 AM

    Hi,

    I created a form which looks in the designer in a certain way (see attached screenshot).

    When I publish the form and go to the URL provided (see below), I see that the form is different.

    In this case, there is a heading which is shown in the designer but does not show up in the published site. There are several other difference - but those are more subtle so it is more difficult to explain.

    Why is the form not getting updated immediately?

     

  • Profile Image
    mert
    Answered on April 13, 2016 at 11:19 AM

    Hi there,

    I spotted the same results on the live version of your form and did some fixes/cleared your form caches. Now, all the latest changes are applied to the live version.

    Please, see it from the below:

     

    To beat these kind of situations, you can clear your browser and form caches. Please, see the steps to clear your form caches:

    https://www.jotform.com/help/229-How-to-Clear-Your-Form-Cache

     

    For further assistance, please do let us know.

    Regards.

  • Profile Image
    eyal@interfax.net
    Answered on April 13, 2016 at 11:45 AM
    Hi,
    Yes - that did the trick.
    Thanks for that explanation. I figured it was some sort of caching issue
    and did not know that I could clear my own form's cache.
    That is great help.
    Thanks!
    Eyal
    *Eyal Nevo, InterFAX*
    *eyal@interfax.net *
    *P: +353 (01) 821 2884\5*
    *M: +353 (085) 875 4226*
    [image: InterFAX]
    ...
  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on April 13, 2016 at 01:25 PM

    Hello Eyal,

    On behalf of my colleague, you are welcome.

    I am glad to know that your issue is resolved.

    Do get back to us if you have any questions.

    Thank you!