Why my form is not responsive in when embedded in Muse?

  • Profile Image
    OSHER
    Asked on June 22, 2016 at 10:50 AM

    hi

    i added my form to my page in Muse and it works perfectly on a desktop mode, I mean 1200px width.

    the problem beging in the Breaking-Points, 768px for tablet and 480px for mobile.

    the form is there but not display ion the web.

     

    please help :)



    This is a re-post of a comment on Adding a Form to Adobe Muse

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on June 22, 2016 at 01:30 PM

    Can you please provide us with the URL of the website where you embedded your form?

    You can always try to embed your form by using iFrame method and make your form responsive before you embed.

    You can find more about Mobile responsive forms here: 

    https://www.jotform.com/help/311-How-to-make-forms-mobile-responsive

    And how to embed by using iFrame method:

    https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code

     

    Do get back to us if the issue persists.

    Thank you!

  • Profile Image
    alefantozzi
    Answered on March 13, 2017 at 08:34 PM

    I have the same problem in Adobe Muse. When I preview/publish I can see the form, but if I reduce the screen size the form "disappears". Then, even if I maximize the screen again, I cannot see the form. Openning on smaller screens (mobile) opens without it (blank).

    FYI, I embedded the code on Muse and the mobile responsive IS ticked on the settings.

    Have you figure out what is the problem?

  • Profile Image
    liyam
    Answered on March 13, 2017 at 11:36 PM

    If the form disappears when the screen is resized, then it's more likely an issue with the page, and not the form embedded in it. But if in case you are using the javascript embed code in your form, can you try embedding using the iframe code? 

    If you need to know how to get the iframe code, please follow this guide: https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-form-iFrame-code

    Thanks.

  • Profile Image
    caterfityuma
    Answered on March 26, 2017 at 06:07 PM

    I am having the same issue within adobe muse and this just started recently. It was working perfect on my website before and now your form is not appearing on my mobile breakpoints. Honestly, it seems like it's a JotForm bug.
  • Profile Image
    jonathan
    Answered on March 26, 2017 at 07:16 PM

    @caterfityuma

    We will resolve your issue here https://www.jotform.com/answers/1102744