Image links not working correctly in live form

  • Profile Image
    btobias
    Asked on September 19, 2016 at 01:17 PM

    I created a short form to allow 12 service sites to be browsed by focus or location. I linked each image to the corresponding landing page on our website. The links work perfectly in the jotform preview. But live on our website, if you click on the image you do not reach the landing page. Nothing happens. However, if I right-click on the image and open in a new tab, that works fine. Unfortunately that work-around won't work in the mobile space, and I'd like it to be easier. Please take a look at my links and let me know if something is wrong.

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on September 19, 2016 at 03:06 PM

    I see that you're having a problem with linked image fields on your form not redirecting to the appropriate url after being selected and clicked upon.

    Upon further testing of this I found I was able to replicate this issue with a copy of your form I made to check and investigate this issue deeper. I've reassigned your images for the fields and it seems to be working normally on my end now.

    Can you try it again on your end and let us know if it is still a problem or not?

    If needed you can clone my updated version of your form here: https://form.jotform.com/62625364906965 

  • Profile Image
    btobias
    Answered on September 19, 2016 at 03:22 PM

    I have the same issue with your form - the links work great until they are live on my wordpress site. However, I tried embedding the form instead of pasting the link, and that seemed to clear up the problem. Perhaps others with this issue should try embedding as well.

    Thank you!

  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on September 19, 2016 at 05:23 PM

    We're glad to know that everything works perfectly for you now. And yes, embedding the form is the best way of adding it to a website.

    Please feel free to contact us anytime if you have any further questions or concerns. Thank you.

  • Profile Image
    divergathering
    Answered on February 18, 2017 at 12:15 PM

    Dear Jotform,

     

    Kindly help, I have similar problem here, my images links not working properly. The payment gateway for Bank Transfer supposed to linked to each internet banking. The image works in Jotform preview, but not working in live on wordpress. I have tried to embedding the form, still not working.

    Very much appreciate your kind help. Thank you.

    PAGE URL: https://divergathering.wordpress.com/form-diver-gathering/

     

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on February 18, 2017 at 06:47 PM

    @divergathering: I moved your problem to a separate thread so we can address it properly for you. Please find it here: https://www.jotform.com/answers/1070208. I will address it shortly.