Print Button: Form is printing blank while using Microsoft Edge.

  • Profile Image
    rpryor100
    Asked on September 20, 2017 at 08:44 AM

    I was trying to print a blank copy of the form, whenever I select the print button it shows up as a blank sheet of paper with nothing on it, just the jot form footer?

    https://form.jotform.us/72618021484151


    I was also wondering if there was a way that the user can send a copy of the form to themselves as well as to me?

    How would they save it as a PDF to use later as well?


    Thanks

  • Profile Image
    Jan
    Answered on September 20, 2017 at 10:40 AM

    Unfortunately, I was not able to replicate the issue when I tried doing a print preview in the browser. I am using Google Chrome. Here's a screenshot:

    May I know what browser are you using? In Google Chrome, you can just press "Ctrl + P".


    I was also wondering if there was a way that the user can send a copy of the form to themselves as well as to me?

    I believe you are referring to the form submissions. We have 2 types of email alerts: Email Notification and Autoresponder.

    Email Notification - This is the email that you will receive when someone completed your form. Here's a guide: Setting-up-Email-Notifications.

    Autoresponder - This is the email alert that your users will receive after they complete your form. Here's a guide: Setting-up-an-Autoresponder-Email.


    How would they save it as a PDF to use later as well?

    You need to enable the PDF attachment option in the Advanced tab of the autoresponder email. In this way, there will be an attached PDF copy of the autoresponder email.


    Hope that helps. If you have any questions, let us know. Thank you.

  • Profile Image
    rpryor100
    Answered on September 20, 2017 at 01:43 PM
    I was using Microsoft edge
    ...
  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on September 20, 2017 at 02:21 PM

    I have noticed that the issue happens due to the preview before submit button, please try removing it and the form should be printed properly even when using the Edge browser. 

    I hope this helps.