Getting "Incomplete values" error even after filling all the fields.

  • Profile Image
    pecacala
    Asked on June 19, 2019 at 04:24 AM

    Hi,

    Im trying to make my form work but each time i try to submit (sent) the form, i get an error....

    It says that it require ¨handtekening¨ but i have filled in everything??

    It also doesn´t work in the jotform editor....

     

    Can you please help me ?

     

     

    Many thanks in advance!

    Kind regards,

    Henry

     

    1560932257Schermafbeelding 2019-06-19 om

     

  • Profile Image
    AndrewHag
    Answered on June 19, 2019 at 04:33 AM

    I cloned your form 91632417764360 and performed a test submission. However, I am not able to replicate the issue.

    1560933158test.gif

    I am unable to locate the form in the website. Could you please share the URL of the page where you embedded the form? Also, may I perform a test submission on the form to replicate the issue?

  • Profile Image
    pecacala
    Answered on June 19, 2019 at 04:43 AM
    Hi,
    Thanks for your quick help!!
    You can find th form on the tab *lidmaatschap* and then *inschrijven*
    ...
  • Profile Image
    Kevin
    Answered on June 19, 2019 at 05:18 AM

    I have been checking the page https://www.centurionselfdefence.nl/lidmaatschap, but unfortunately I was unable to find the Jotform form embedded in there. 

    May you please kindly try embedding your form using a different method? 

    You may try with the iFrame embed method, this guide will help you getting it: https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code 

    Let us know how it goes. 

  • Profile Image
    pecacala
    Answered on June 19, 2019 at 05:43 AM
    Hi Kevin,
    First thanks again for your quick help!
    Second, i have tested the form on android, ios, brave browser and safari.
    I´ve found out that the *browser* *Brave *on my macbook and imac, gives me
    the error and Safari works fine..??
    Maybe you can have a check aswell, so others know about this for the
    future..
    ps. sorry i made a mistake with the page my form is on, it´s now called
    ¨tarieven¨ and the subpage is ¨inschrijven¨
    Regards,
    Henry
    ...
  • Profile Image
    Kevin
    Answered on June 19, 2019 at 07:06 AM

    Thank you for the additional details. 

    I have been testing your form using the Brave browser and I was unable to replicate the mentioned issue, I have submitted the form and it went through successfully. 

    Here's a screenshot of my testing submission: 

    15609420612019-06-19_04h57_52.png

    I have cleared your forms cache now, may you please kindly test and see if the problem persists? 

    You may also check the console report in order to see if there are errors, this guide will help you getting the console report: https://www.jotform.com/help/453-How-to-get-a-console-report-from-most-common-browsers

    Please kindly share us a screenshot about it, the following guide will help you uploading the image to this forum thread: How to Post Screenshots to Our Support Forum 

    We will wait for your response.