What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    The designer hangs on Saving

    Asked by stormingrobots on January 26, 2017 at 08:46 AM

    The Form Builder Designer  hangs on saving ..

    Symptom:

    I am in the CSS custom designer screen. The script does not show error. And, it actually retains the changes inside the custom css script only.   When I click on Save, the image spinner simply just keeps spinning.  While the newly added script  does seem to be saved, the change does not get propagated to the actual form.  I tested it by straightly accessing the form like other user.

    Then, many minutes, like more than 30 minutes later. It then magically show the changes on the form.

    I then made another small change just about 15 minutes ago.  The same thing happened again.  It is still spinning.  The new change does not get propagated again.  

    Sorry,.. I somehow simply could no longer insert an image for the screen shot.

    https://www.jotform.com//?formID=70208611384148#design

     

    I have cleared the cache, in both chrome and ie browser.    Closed the browsers, and restarted. It simply just look like it won't propagate the changes, while the changes do exist in the script. 

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by KadeJM on January 26, 2017 at 10:18 AM

    Thank you kindly for reporting this problem to us about saving your form when using our form designer feature. I would be more than happy to take a look at this problem for you.

    I see you reported this issue roughly two hours ago and we do apologize for not getting to it sooner.

    There was a problem with the saving feature at the time which we notified our devs about and it should be fixed now.

    Are you still having this issue as of now on your end? Can you try again to check it?

    I've attempted testing this further on my end but, it seems to be working again so just let us know.