Form embedded on a website not showing in Microsoft Edge and Safari

  • Profile Image
    Aaron yoder 
    Asked on March 14, 2017 at 10:07 AM
  • Profile Image
    david
    Answered on March 14, 2017 at 11:28 AM

    I checked your website and the form on your contact page is live:

    If this is still not showing on your end, let us know and we will be happy to have another look.

  • Profile Image
    yoder736
    Answered on March 14, 2017 at 12:46 PM
    Under dirt bike graphics and ATV graphics are not live
    Aaron Yoder
    Y&S Designs LLC
    @yoder736
    @ynsdesigns
    Www.ynsdesigns.com
    ...
  • Profile Image
    david
    Answered on March 14, 2017 at 01:51 PM

    Both of the graphics forms were active when I checked:

  • Profile Image
    yoder736
    Answered on March 14, 2017 at 03:46 PM

    Aaron Yoder
    Y&S Designs LLC
    @yoder736
    @ynsdesigns
    Www.ynsdesigns.com
    ...
  • Profile Image
    yoder736
    Answered on March 14, 2017 at 04:46 PM
    hey i just got off the phone with shopify.
    looks like it is working ok. but safari is not working.
    ...
  • Profile Image
    yoder736
    Answered on March 14, 2017 at 04:46 PM
    The forms work on Fire fox as well but not on Edge.
    ...
  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on March 14, 2017 at 06:18 PM

    For the embed scripts of the two forms (under Dirt Bike Graphics and ATV Graphics), could you please try to change the "http" to "https" in the script's src attribute and see if that will fix the issue you're having with Microsoft Edge and Safari?

    We will wait for your response.

    Thank you.

  • Profile Image
    yoder736
    Answered on March 14, 2017 at 07:46 PM
    Im unsure how this is done. are you able to do it on your end?
    ...
  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on March 14, 2017 at 09:42 PM

    The changes should be done in your websites' codes. Or, you can also re-embed (remove and embed again)the form using the form's embed script and make sure that the value of the src attribute of the script says "https" and not "http".

    Related Guide: Adding-a-Form-to-a-Web-Page

    The form embed script for https://www.ynsdesigns.com/pages/dirt-bike-graphics should be

    <script type="text/javascript" src="https://form.jotform.us/jsform/50068243460146"></script>

    And for https://www.ynsdesigns.com/pages/atv-graphics, it should be

    <script type="text/javascript" src="https://form.jotform.us/jsform/50296306245150"></script>

    Thank you.