Preview before submit button not working

  • Profile Image
    LW_Supagas
    Asked on May 08, 2017 at 01:45 AM

    Multiple forms under this account have the preview before submit widget. When user's try to preview answers, it changes to a "please wait" button. The form will stay at that state and will not change. The only way I have found of getting around this is removing the preview answers widget and then users are able to submit the form. If anyone could help, it would be greatly appreciated.

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on May 08, 2017 at 03:05 AM

    Hi,

    Could you please try adding the Preview Before Submit widget again? I presume the issue is that you had some outdated widget or it not properly updated. I tried it in my end and it seems to be working. Here's a cloned form with the widget added: https://form.jotformpro.com/71271551234954. See if that works.

    If not, then please share us the form that has the issue or the website link if it was embedded.

    We'll wait for your response. 

  • Profile Image
    LW_Supagas
    Answered on May 15, 2017 at 01:51 AM

    Hi,


    Thank you very much for this. Re-adding the widget has fixed the issue.

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on May 15, 2017 at 02:38 AM

    Glad to hear that it is now working on your end. If you encounter any issues again, please feel free to open a new thread here in the forum.

    Thank you.

  • Profile Image
    cruforms
    Answered on May 17, 2017 at 11:56 AM

    We are having the same issue. In our case, it doesn't work in chrome on a mac or firefox but does on a PC. We have tried deleting the widget and re-adding it back in to no avail.  This just started for us in the last day or so (before then it was fine).
  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on May 17, 2017 at 12:57 PM

    @cruforms, your question will be addressed on the following thread: https://www.jotform.com/answers/1147225