Can't get submit button to work

  • Profile Image
    code3rvgeorge
    Asked on November 06, 2017 at 08:15 PM

    I tried the iFrame method on my Wordpress.com site. It will just show the coding. If I use the Embed via 3rd Party Method using Wordpress.com as the selection, the form will appear, but the submit will not proceed past "Please Wait".


    At the moment, I have to use a custom URL redirect, and have my clients access the form directly. 


    Is there a better fix for this than a workaround?


    The screenshot attached is if I remove the URL redirect.

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on November 07, 2017 at 02:52 AM

    You should add the iFrame code in your WordPress post/page as “Text”.

    1510041080WP.JPG

    You can also check this guide:

    A Guide to Embed Forms for WordPress Users

  • Profile Image
    code3rvgeorge
    Answered on November 07, 2017 at 11:41 AM

    That's how the iFrame code was input on my Wordpress, was as "text" via the Text Block.

    I still get the result I originally posted unfortunately.

    1510072874Edit Page ‹ Code 3 RV — Wo

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on November 07, 2017 at 12:55 PM

    Please try with the script code, by following the steps from this guide:

    How to Embed a Form to Wordpress.com 

  • Profile Image
    code3rvgeorge
    Answered on November 07, 2017 at 01:01 PM

    Using that method is why I wrote into the forums to begin with.

    "If I use the Embed via 3rd Party Method using Wordpress.com as the selection, the form will appear, but the submit will not proceed past "Please Wait". "

    Doesn't seem there's an answer to this issue other than the URL redirect. That's fine.

    Thanks for your time.

  • Profile Image
    david
    Answered on November 07, 2017 at 01:06 PM

    This should now be fixed.  Apologies.  Please let us know if this conditions or submit functionality are still not working on your end and we will take a look immediately.