Having trouble with conditional logic going the wrong way

  • Profile Image
    PieterBuitenga
    Asked on March 24, 2018 at 08:59 PM

    I have a form setup that asks if you own any real estate. If the user clicks Yes it goes to the next question. If the user clicks No skips the rest of the real estate and goes to next section. Works fine for the first property. Come to the end of the first property it asks if you would like to add another? When the user clicks Yes it is supposed to ask for the next properties address but instead it returns to the first properties address.

    I have tried deleting the logic and recreating it. I have renamed the unique field names, checked everthing but can't seem to get it to work.

    Any help would be much appreciated.

    Kind regards Pieter


  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on March 25, 2018 at 12:50 AM

    Apologies for the inconveniences this may have caused to you. 

    I have been testing a cloned form of yours and I was able to replicate the issue you have mentioned; however, I could see that your conditions were configured properly, yet the issue was happening. 

    I just deleted all the conditions and added them again, that seemed to work on my end, here is a screenshot of my current conditions: 

    1521953317screenshot_01.png

    Here's how it works: 

    15219534021.gif

    Here's also my cloned form so you can see how it works: https://form.jotform.com/80830589506968 

    I would recommend you to kindly try doing the same on your end, if the problem persists, please  let us know.