Önemlidir

  • İsa mert Bilici
    Asked on December 1, 2021 at 12:09 PM
    • Sizin siteniz uzerinden işyeri gibi cv formu doldurup dolandirilicilik yapiyorlar bilgilerimiz sizin site ve form aracılığıyla gittiği için engel olmaniz bilgilerimizi bu kişilerle paylasmamaniz gerekmektedir

    https://form.jotform.com/213282322809857

    Kişisel verileri koruma kanunu dolayısıyla cimere kadar yazdim sizde önüne gelene formlarda kimlik bilgisi banka bilgisi gibi sekmeler koymanız suç teşkil ettiğinden gerekeni sizin de yapmanizi rica ediyorum


  • canozcann Jotform Support
    Replied on December 2, 2021 at 12:23 AM

    Merhaba İsa Bey,

    Yaşadığınız sorun için üzgünüm. Kullanıcılar, Jotform kullanarak online ödeme formları oluşturabilir ve bu formlar üzerinden kayıt toplayabilirler. Bundan dolayı bahsettiğiniz form ile Jotform arasında bir bağlantı bulunmamaktadır.

    Bahsi geçen hesabı kontrol ettiğimizde Jotform kullanım ilkelerini ihlal ettiğini tespit ettik. Bundan dolayı söz konusu hesabı askıya aldık. Kişisel bilgileriniz konusunda endişelenmenize gerek bulunmamaktadır. Zira askıya alınan hesaplar form yanıtlarına erişememektedir.

    Daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız lütfen bize tekrar ulaşın.

  • İsa mert Bilici
    Replied on December 2, 2021 at 12:30 AM

    İş başvurusu formu gibi yapmışlar sizin site aracılığıyla ve bunlar dolandırıcıymis askıya almaniza sevindim ama bize sizin site üzerinden doldurulan forumlarda kişisel verilerimiz alındı bu bilgileri bu şahıslara iletiyormusunuz?

  • İsa mert Bilici
    Replied on December 2, 2021 at 12:32 AM

    Peki askıya almadan önce bilgilerimizi sizin formlardan almış indirmiş olamazmi?

  • canozcann Jotform Support
    Replied on December 2, 2021 at 12:43 AM

    Tekrardan Merhaba İsa Bey,

    Askıya alınan kullanıcı, Jotform üzerinden sizin ya da bir başkasının bilgilerine erişememektedir. Bahsi geçen kullanıcı Jotform hesabına ve Jotform üzerinden elde ettiği bilgilerine erişememektedir.

    Daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız, lütfen bize tekrar ulaşın.