Image field is not added to form

  • Profile Image
    kybru
    Asked on April 29, 2014 at 08:31 AM

    Tried using image uploader so I could put the appropriate logo in place. it worked a couple times, but after that when the wizard popped up, it said; "Please select one of the following" and it continued to say this regardless of which of the 4 i selected... and finally i am getting the "i" with the circle over it when i hover over an option

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on April 29, 2014 at 10:18 AM

    Hello kybru,

    I am not able to replicate the issue you are having. I did try to add a image field in my form and it seems to be working as expected.

    It could be a browser related cache issue. Have you tried clearing your browser cache already? Please clear your browser cache and that should solve your problem. The following guide should help you clear browser cache:  http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache

    Do get back to us if the issue persists.

    Thank you!

  • Profile Image
    kybru
    Answered on April 29, 2014 at 10:37 AM

    I tried it on 3 different browsers... same thing

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on April 29, 2014 at 11:34 AM

    I tested this, but I am unable to replicate this problem and it was the same result when I added a test image to check it further. Just to confirm our system is detecting you are using these 3 browsers. Are these the browsers|browser versions you are experiencing this problem in?

    (1) Mozilla/5.0 

    (2) Chrome/34.0.1847.131 

    (3) Safari/537.36