Is the Integration Wizard working?

  • Profile Image
    cszopf
    Asked on July 10, 2014 at 10:36 AM

    Is this down? No options are available, everything else seems to be working fine. 

     

  • Profile Image
    pvvskk
    Answered on July 10, 2014 at 10:53 AM

    Dear cszopf,

    The Integrations wizard is working fine at my end. I would recommend to clear the browser cache and retry the wizard. Please save any modifications on your forms before you clear the cache and you might need to re-login to your JotForm account after clearing the cache.

    You may follow the steps provided in the webpage below

    http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache

    Please copy and paste the URL in a new window.

    Please let us know if you need further assistance.

    Regards,

     

    Kiran Kumar Polavarapu

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on July 10, 2014 at 10:59 AM

    What pvvskk has stated is correct. In addition to their response I have also checked this on your account as well as on my test account. I can confirm that there are no known issues happening with our Integration Wizard today. I have cleared your form cache to refresh your forms which should help. If you are still unable to see it then please clear your browser cache as pvvskk has advised above and that should fix it.

  • Profile Image
    KadeJM
    Answered on July 10, 2014 at 11:02 AM

    Here's a screenshot of this from our end just to confirm it. It was the same result in your account when I had checked there too.

  • Profile Image
    cszopf
    Answered on July 10, 2014 at 02:04 PM

    Thank you for the prompt responses. Here's what I've done. 

    -I cleared my cache in Chrome. 

    -Logged off

    -Restarted the browser

    -Logged on. Still didn't work. 

    -Restarted my machine. Still doesn't work.

    Thoughts? Going to try using Firefox next. 

     

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on July 10, 2014 at 02:37 PM

    Hi,

    Try to login and view the integration wizards using our preferred domain for your location which is www.jotform.us. Check if this helps!

    Thanks

  • Profile Image
    cszopf
    Answered on July 10, 2014 at 02:48 PM

    Thanks Welvin. Tried it, nothing. I also tried using Safari and Firefox in addition to Chrome. All three browsers are reacting the same way.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on July 10, 2014 at 02:58 PM

    Using your Google Chrome, please try to check the Console tab and check if you see an error there (errors are those texts in red). Press F12 to open the developers tab:

    Also, please check our Apps webpage: http://apps.jotform.com/, see if you're able to view it.  

    Can you also try it using a Windows machine? Only if you have any. See if that works there. Otherwise, this could be because of a temporary server timeout or DNS Error or could also be your network.

    Thanks