What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Receiving "Please Wait" when hit submit

    Asked by utcompliance on September 11, 2014 at 10:48 AM

    When our coaches press "submit," the form fails to submit and only provide "please wait" on the submit button.  The form was working fine yesterday so we're not certain what the problem is.

    Additionally, we've cloned the form and removed/changed some fields in the hope that it will fix the issue.  It has not worked.  We have cleared our cache and attempted to submit the form using both IE and Chrome.

    Form: http://www.jotformpro.com/form/22337498200956

    Page URL:
    http://www.jotformpro.com/form/22337498200956

    please wait problem cache www
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Kiran on September 11, 2014 at 01:14 PM

    I've cloned the form and sent a test submission. I was able to submit the form successfully without any issues.

     

     

    Since we have a few upload boxes in the form. it takes a while to upload the files. During this upload, the submit button changes to Please wait. Once the upload is completed, the form shall be redirected to Thank you page. I hope you have cleared the browser cache by following the steps from http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache. I have cleared the form cache from my end. 

    I believe that you are submitting the form using JotForm direct URL and not embedded on the website. Could you try submitting the form again with different attachments and see if that makes a difference? Please get back to us if the issue still persists. We are happy to look into this issue further.

  • Profile Image

    Answered by utcompliance on September 11, 2014 at 04:30 PM

    Thanks!  Yes, I tinkered with the form a bit more after I submitted the question.  I realized it was the smooth signature widget that was giving me problems.  I swapped it with the other signature widget and it seems to work fine now.

     

    Thanks for the prompt response!

     

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by david on September 11, 2014 at 05:49 PM

    Glad to hear you were able to get things sorted.  On behalf of my colleague you are very welcome.  let us know if there is anything else we can assist you with and we will be happy to do so.