The submit button in my forms doesn't work

  • Profile Image
    kikirikey
    Asked on November 05, 2014 at 05:12 PM

    Hi,

     

    Mi clients noticed that the submit button in the forms at my website doesn't work.

    Could you please fix this asap ? 

    Let me know if there's something i should do at my end.

    Best

    Alejandro

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on November 05, 2014 at 06:34 PM

    Hi,

    To further assist you, can you provide us more details of what the problem is? Upon checking your account I see that the submit buttons are intact. Have you tried doing a test submission in your end by trying to fill out the form?

    Also, may I know if there are any error messages that your clients are having? The issue might be caused by an outdated web browser or technical problems with the computer being used.

    We'll wait for your response.

    Thank you.

  • Profile Image
    kikirikey
    Answered on November 06, 2014 at 04:21 AM
    Hi,
    I found yesterday which was the error and i corrected it temporarily.
    I was using your terms&conditions widget and it caused the problem.
    Even if you clicked the box it didnt allow the form to be sent.
    I found an alternative in the meantinme.
    Not sure about using that widget anymore since it cause problems.
    Thanks
    2014-11-06 0:34 GMT+01:00 JotForm Support Forum <
    noreply@jotform.com>:
    ...
  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on November 06, 2014 at 05:51 AM

    Hello kikirikey,

    I am glad to know that you were able to resolve the issue and your form is working fine.

    Please be noted that "Terms & Condition" widget should not cause the issue of submit button not working. I would suggest you to clone your existing form and then add the widget again to see if the issue persists. Do get back to us with the form URL and we will also take a look.

    Thank you!