Having an issue with Time Range alignment in my form

  • Profile Image
    CypherTalent
    Asked on January 31, 2015 at 10:25 PM

    The HR MIN AM/PM breaks in rather than staying in a straight line. Not sure what I might have done to cause this but the editor seems to be having issues.

    Thanks!

  • Profile Image
    Sean
    Answered on February 01, 2015 at 09:17 AM

    Hello CypherTalent,

    Are you still having this issue? I checked your form and everything seems to be in order.



    If this issue is not resolved I would recommend clearing your browser cache and trying it  again. Do let us know if this issue is ongoing.


    Cheers!
    Sean

  • Profile Image
    CypherTalent
    Answered on February 01, 2015 at 11:57 AM

    Hi there,

    Still having an issue with the layout of the theme. The bxoes for the drop down select are way too small and there is one select arrow appearing over the "until" text on the event hours. (this issue applies to all drop down boxes.)

    Also, the arrow for the artist selection box is too tall as well. Spanning almost too rows.

    I'm having a really hard time working with the designer UI as it doesn't respect a lot of the settings I chose and seems to not overwrite them. I've also done hard refreshes as well.

    Is there a way to completely strip all design/css from the theme and start over? I've deleted it on the preferences pane and in the custom CSS in the design module but it still shows the form as being styled.

    Thanks!

     

  • Profile Image
    CypherTalent
    Answered on February 01, 2015 at 12:02 PM

    I just attempted to resize the dropdown boxes from 175 to 176 and then back to 175. Which now breaks the line and the element wont return to "normal" Also the widths are not 175 on those boxes. I'm not sure how to get them to individually style as I've tried it in the custom CSS and it's not respecting it either.

  • Profile Image
    Sean
    Answered on February 01, 2015 at 02:19 PM

    Hello CypherTalent,

    I was able to replicate the issue you that you are having. I will be doing some test on this and I will get back to you as soon as I come up with a suitable solution. I will be in touch. 


    Cheers!
    Sean

  • Profile Image
    CypherTalent
    Answered on February 01, 2015 at 02:55 PM

    Hi Sean,

    Thanks so much. Appreciate it!

  • Profile Image
    Sean
    Answered on February 01, 2015 at 03:59 PM

    You're more than welcome. I will be in touch.


    Cheers!
    Sean

  • Profile Image
    Sean
    Answered on February 04, 2015 at 10:23 PM

    Hello CypherTalent,

    Thank you for your patience. Sorry about the late reply to your inquiry. I went through your CSS codes and there was a lot of discrepancies with the code which is the mean reason why your form was displaying the way it did. I decided to go back to the default theme and remove all the existing CSS codes that was entered (on my cloned form). I also made some adjustments to the default theme to see if it will suit your liking. 

    You can view my cloned version of your form here:
    http://form.jotformpro.com/form/50348707588971?

    If you like, feel free to clone my version of your form and make further adjustments. Do let me know what you think about my modifications and we can work from there until it suits your liking. Looking forward to your response.


    Cheers!
    Sean