Revision History shows one form (the right one) but Jotform publishes an older version

  • Profile Image
    Enricopcfix
    Asked on July 13, 2015 at 07:04 AM

    As per question if I open Revision History I can see the latests RIGHT form but when I go to Form Builder and also when I check my webpage with the form, its shows an ald version of the form with wrong values.

    What can I do?

    Thanks

    Enrico

  • Profile Image
    Sammy
    Answered on July 13, 2015 at 07:12 AM

    Could kindly try to re-embed you form, I have cleared you account cache.

    Do the above and then revert back with the results.

  • Profile Image
    Enricopcfix
    Answered on July 13, 2015 at 07:31 AM

    Thanks for prompt reply.

    However when I go to the Form Builder I still see the wrong version of the form and cannot do anythings.

    Please look to the following pictures selexplanatory

    Thank you

  • Profile Image
    Sammy
    Answered on July 13, 2015 at 07:42 AM

    Hi, I have checked you form, it seems the issue is with the conditions, the visible fields are set to be hidden in your conditions that's why upon preview only two are shown but in design mode all elements are shown including the hidden check-boxes.

    Kindly revise your conditions to see if this resolves the problem

  • Profile Image
    Enricopcfix
    Answered on July 13, 2015 at 07:56 AM

    Hi, I will check this but take in consideration that the differences (modifications made) are referred to the Check boxes Questions (the text) which is different between OLD and NEW versions and should have nothing to do with Conditions unless a bug is present. Yesterday the for was running perfectly…

    Maybe all this could be an issue due to the fact that I used the Adobe Muse Widget to create the form instead of just placing an HTML code in the body of the page.

    I have open another ticket for a problem with this same form about Paypal here: http://www.jotform.com/answers/608722-How-solve-PayPal-error-when-users-click-Continue-Shopping-inside-PayPal-Site#3

    However I still do not understand why the revision history declares correctly the CURRENT VERSION with the new texts, but when I go to the Edit Mode of the form I get the OLD one with the wrong text.
    I suppose I have to rewrite the whole thing from the beginning.

  • Profile Image
    Sammy
    Answered on July 13, 2015 at 08:12 AM

    Kindly try to clear your browser cache and login again.

    Here is the form I see when I'm revising the issue

    Here is the form in preview mode

    http://www.jotformeu.com/form/51912983705360

    Kindly confirm if it is correct according to the screenshots above.

  • Profile Image
    Sammy
    Answered on July 13, 2015 at 08:15 AM

    You don't have to recreate the form, kindly try to clone the form and see if the cloned version has this issue too

  • Profile Image
    Enricopcfix
    Answered on July 13, 2015 at 10:10 AM

    Well, Sammy, finally now I can see both in Edit Mode and History the right form with rigth data in it. You probably are right about the cache issue.

    Sorry if I contributed to loose some of your time for a matter like this and thank you very much for your precious support.

    Ciao

    Enrico

  • Profile Image
    david
    Answered on July 13, 2015 at 11:28 AM

    No worries at all.  We are here to help.  If you have any further questions, just let us know and we will be happy to do what we can.