What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Tabs are being displayed in the preview but not in the form view

    Asked by GFcheese on November 16, 2015 at 10:12 PM

    I've already written about this, but no one seems to want to answer. I'm sorry to be slightly rude, but I will have one furious client if this isn't addressed. I lost all my tabs (from the tab widget). They served as the navigation to my form. I need someone to tell me what I can do or what happened...PLEASE. I can sort of see them in the preview, but it won't work outside of that. Not with "Open in new tab" or on our site. Screenshot shows the tabs that show up only in the preview window. Starting a new form and trying to use the tab widget does the same thing. No tabs will show up outside of the preview window. Everything was working fine a couple of days ago. What happened, and what can I do?

    Form: https://form.jotform.com/52995683189981

     

    Screenshot
    JotForm preview new tab form tabs
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Kiran on November 17, 2015 at 05:51 AM

    I understand that the tabs on your JotForm are displaying only in the form preview but in the normal view. As I check your JotForm, I see that the tabs are now displayed correctly on the form. Were you able to resolve the issue?

    If the issue still persists, please let us know the browser that you are using so that we'll try to replicate the issue at our end and provide you with necessary assistance. 

    Thanks!

  • Profile Image

    Answered by GFcheese on November 17, 2015 at 09:39 AM

    I have two of these threads going, sorry. Your programmers had to have made some adjustments overnight, so it is sort of working. I've tried everything including deleting everything and starting over. It just isn't working right still. I can now see it, which is a little better. I know multiple people are having the same issue because I've read their questions here. It all started over the weekend.

    Sooo....I still can't navigate right, and some of the CSS is not working when it was earlier. Now, if I select something in the 2nd to last row of tabs, it jumps down to the last page. So clicking on each tab doesn't always take you to that page. Also, I had some CSS on the current items that won't show anymore.

     

  • Profile Image

    Answered by Ben on November 17, 2015 at 11:49 AM

    I see that my colleague has already raise this to our developers working on widgets on your other thread here: http://www.jotform.com/answers/705823 as it also holds much more details please do reply to that thread only from now on in regard to this subject.

    This will allow us to properly assist you and help you resolve this quickly.