I have a customer telling me my payment widget is in test mode, but when I go into settings it isn't

  • Profile Image
    mosrt
    Asked on February 08, 2016 at 11:41 AM

    Any assistance would be greatly appreciated.

     

     

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on February 08, 2016 at 01:43 PM

    I believe that you are referring to the form titled "Missouri Society of Radiologic Technologists - Conference Registration (v1.4)". I've checked your JotForm and see that the Stripe Payment tool is set to receive payments live. I've tried to submit the form using the test credit card number which was failed. If you see that the issue is still persisting, you may try connecting the Stripe account using API Keys instead of Stripe connect. You can find the API Keys for your Stripe account by following the guide below:

    https://support.stripe.com/questions/where-do-i-find-my-api-keys

    If you are referring to any other JotForm in your account, please provide us with the form ID/URL so that we can take a look and guide you in the right direction.

    Thank you! 

  • Profile Image
    mosrt
    Answered on February 08, 2016 at 07:22 PM

    Yes, it was the registration form.  I went ahead and used the API Keys and that seemed to clear up the issue.  Thank you very much for your assistance!

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on February 09, 2016 at 03:21 AM

    On behalf of my colleague, you are most welcome. Feel free to contact us again if you have any other concerns.