Designer changes not reflected in the form builder

  • Profile Image
    PrecisionOptical
    Asked on March 17, 2016 at 02:49 PM

    Hi,

    I have opened the form designer and edited the look and layout of my form and saved it. If I preview the form, the form cover image is gone (see attached screen shot.) Then when I go back to the builder, none of the changes made in the designer are carried over to the form builder.

    I've tried logging out, clearing cache and using different browsers, nothing seems to work.

    Any assistance would be appreciated.

    Thanks!

    Dave.

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on March 17, 2016 at 03:16 PM

    I have inspected your form http://www.jotform.com/52671061023141 and image that you have added is shown.

    However image is missing when I inspected your secure (https) form https://www.jotform.com/52671061023141 

    Image that you have uploaded to your form is not secure (http) and because of that it is not shown on secure form. 

    You need to upload secure image to your form and then your image will be shown on secure form.

    I have cloned your form and uploaded secure image. Here is my cloned form: 

    https://form.jotform.com/60765464431962 

    Feel free to clone it. 

    Hope this will help. Let us know if you need further assistance. 

  • Profile Image
    PrecisionOptical
    Answered on March 17, 2016 at 03:53 PM

    Thanks! You guys are fast!

    Everything is working great in all browsers EXCEPT Internet Explorer (I'm using v.11) which seems to fall apart. Any ideas for that?

    Link with the form on it: http://www.precisionoptical.com/index-formTest.php

    Thanks so much.

  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on March 17, 2016 at 04:03 PM

    I am glad to here that your issue with image is resolved.

    Considering that your last issue is not related to subject of this thread, I have moved your question to separate thread and we will provide you an answer there shortly. 

    http://www.jotform.com/answers/797118